Aktuella nyheter för din återhämtning och energi!

* Helgkurser i Qigong, NU i helgen och 11-12 januari

En hel helg med påfyllande qigong. Vi städar ur kropp och sinne och fyller på med fräsch energi, grundning och lugn för att stå redo för utmaningar och vaccinera oss mot stress och utbrändhet.
Vi går igenom alla delar av programmet “Lyft upp qi” steg för steg och lär oss vad rörelserna gör för vår kropp och sinne. Jag har 10 års erfarenhet som naprapat och tycker att det är roligt och spännande att åskådliggöra och i grupp undersöka hur vi kan använda våra kroppar på ett sätt som ger mer energi än det tar. 
Vi kommer även att fokusera på “Liggande qigong” där vi kommer ned i djup återhämtande vila. 
Qigong kan hjälpa dig- släppa smärta- sova bättre- få mer glädje – få mer energi- få effektiva verktyg för stresshantering- stärka immunförsvaret- leva livet mer från hjärtat <3


Alla kan delta, nybörjare som mer erfarna. Undervisningen skräddarsys mycket efter gruppen på plats. 
PLATS: Samadhi yoga, Lilla nygatan 9, Gamla stan. 

TID: lördag 26 oktober kl 10-16 söndag 27 oktober 9.30-15.30. Hela 10 timmar qigong! Nästa tillfälle blir först 11-12 januari.

INVESTERING: 2300kr – Anmäl två och få 250kr rabatt per person!

ANMÄLAN: sänd ett mejl med ditt namn och mobilnummer till eva@qigongterapeuten.se och berätta att du vill vara med

Testa ett gratis pass qigong under november

Under november månad kan du som aldrig tidigare tränat med mig testa ett pass gratis och ta med dig en vän som också går gratis vid ett tillfälle. Mejla och tala om att du vill vara med. Träningstillfällen i gamla stan, varje vecka är måndagar kl. 12-13, onsdagar kl. 19.30-20.30 och söndagar kl. 18.45-19.45.

Du som redan veckotränar, är välkommen att ge bort ett gratis pass till en vän under november månad.

Vill du ha energihanteringstips i vardagen?

Följ Qigongterapeuten på sociala medier och få inspiration och användbara tips och råd, och ställ frågor till mig som fd.naprapat och qigongterapeut om kroppen!

https://www.facebook.com/qigongterapeuten/

https://www.instagram.com/qigongterapeuten/

Boka tid för djup läkning av smärta i kroppen

Jag har arbetat som naprapat i 10 år och med den erfarenheten som en stor bas arbetar jag nu med stor glädje och tillfredställelse än mer djupgående och effektivt med qigongterapi. Du är varmt välkommen att läsa mer under fliken behandlingar och du kan enkelt boka tid under BOKA knappen.

En spännande helg om att hantera tung energi..

Häng med mig på en helg med fokus på hur att hantera tung och olämplig energi, på Qigongakademien 30 nov-1 dec kl.10-16, Luntmakargatan 94, nära Rådmansgatans T-bana. Investering 2995kr. Kontakta mig för mer info.

Varma hälsningar med massor av Qi/livsenergi! /Eva

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *