Premiär för lunchklasser!

Måndag 30 sep kör vi igång en kurs om 12 gånger med zhineng qigong kl 12-13, på Samadhi yoga i Gamla stan. Varmt välkommen, nybörjare som mer erfaren! Kom två och få 200kr rabatt per person.

Qigong är meditation i rörelse.

Vi tränar qigong tillsammans för att leva livet mer närvarande och tillfreds. Regelbunden träning kan ge bättre sömn, läka smärta, öka lugn och glädje eftersom vi rensar våra energikanaler och får igång kroppens eget självläkande system via det parasympatiska nervsystemet. Vi ökar kroppsmedvetenheten och släpper stress och spänningar som ligger i vägen för att vi skall kunna få kontakt med det vi längtar efter mest av allt. Vi får mer hållbar energi och lär oss hur vi kan behålla den… och läker på djupet både i kropp och sinne, inspireras och utvecklas. Rörelserna är enkla att lära sig och detta är en utmärkt kurs för alla, gammal som ung, nybörjare som erfaren.

Du kan använda qigongen som ett effektivt stresshanteringsverktyg och/eller som en väg för djupare självkännedom och personlig utveckling. Att träna tillsammans med andra i grupp kan ge större effekter än att enbart träna på egen hand. Du blir uppmärksammad, sedd och stärkt i en varm och personlig gruppgemenskap för precis den du är. 

PLATS: underbart mysiga Samadhi yoga i Gamla stan, Lilla nygatan 9, nära T-bane uppgången och mitt emot postmuseum. Ingång Kåkbrinken 16.

Boka och betala här:

https://dinkurs.se/appliance/?event_id=62778

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *